Κυριακή 25 Απριλίου 2021

16 ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΕΊΑ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΘΑΝΑΝ. ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΙ.

       Την  προηγούμενη εφημερία  πριν τρεις ημέρες στο Νοσοκομείο  Κρατικό Νίκαιας  μεταφέρθηκαν έπειτα  απο συνεννόηση  16  ψυχικά ασθενείς με κορωνοϊό από ιδιωτική   ψυχιατρική κλινική. Ο  ένας ασθενής  απεβίωσε την  ίδια ημέρα στα ΤΕΠ του νοσοκομείου. Δεύτερος ασθενής  απεβίωσε την επόμενη ημέρα περιορισμένος στο κρεβάτι του  με ιμάντες. Πέθανε και τρίτος ασθενής στο Νοσοκομείο  Αγία Βαρβάρα  που μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο της  Νίκαιας, περιορισμένος με ιμάντες στο κρεβάτι  του. 
      Σύμφωνα με  πληροφορίες η Διοικήτρια του  νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα ζήτησε ένορκη διοικητική εξέταση. Δύο ή τρεις νοσηλευτές  στις κλινικές σε κάθε βάρδια για 30 ασθενείς με κορωνοϊό και μαζί νοσηλεύονται  και διεγερτικοί ψυχικά ασθενείς. 
Τι να πρωτοκάνουν;   
      Κανονικά  οι ψυχικά ασθενείς με κορωνοϊό θα έπρεπε να νοσηλεύονται σε  ξεχωριστό χώρο. Δεν γνωρίζουμε εαν ήταν εμβολιασμένοι  στην ιδιωτική κλινική  οι ψυχικά ασθενείς.
                                           Μιχ. Γιαννάκος  Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: