Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Σχετικά με την προχθεσινή επικοινωνία του Προέδρου του Σωματείου μας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας και τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε.

 Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
     Σας κάνουμε γνωστό ότι σε τηλεφωνική του επικοινωνία ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε αλλά και τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας 
                  ζήτησε
- κατ΄ αρχήν, με δεδομένη την στέρηση των κανονικών μας αδειών, ζήτησε από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε την χορήγηση 2ήμερης ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ σε όλους μας για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.
- Με το ίδιο προαναφερόμενο σκεπτικό ζήτησε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας, μία ημέρα ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ σε ΟΛΟΥΣ και μίας επιπλέον για τούς Εργαζόμενους και σε όλους όσους εμπλέκονται στα covid. Επίσης ζητήθηκε μία ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ για το ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και τις ΜΑΙΕΣ, με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ των ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ στίς 12/5 και των ΜΑΙΩΝ την 5/5. 
       Πέρα από τα προαναφερόμενα, κλπ άλλα, σ΄ αυτήν την επικοινωνία του Προέδρου μας με τον Διοικητή, προσδιορίστηκε η Συνάντηση του Δ.Σ του Σωματείου μας με την Διοίκηση, για την ΔΕΥΤΕΡΑ 26.4.21, στίς 10 πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: