Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Με αφορμή τη συνάντηση της Ε.Ε. της Α.Δ.ΕΔ.Υ. με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κ. Φώφη Γεννηματά

        Πραγματοποιήθηκε χθες, 26/04/21, συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με την Πρόεδρο του κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά, ύστερα από αίτημα της Συνομοσπονδίας.
      Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ενημέρωσε αναλυτικά την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για τις αντιλαϊκές και αντεργατικές ρυθμίσεις που προωθεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά (Κατάργηση 8ώρου, κατάργηση Ν.1264/82, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, αύξηση υπερωριών, περαιτέρω περιορισμός της συνδικαλιστικής δράσης κλπ) και ζήτησε τη στήριξη του κόμματός της στις θέσεις μας.
     Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο συντηρητική λαίλαπατόνισε ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετη με την κατάργηση του 8ώρου και των συλλογικών συμβάσεων και δήλωσε ότι το ΚΙ.ΝΑ.Λ., εφόσον βρεθεί στην Κυβέρνηση, με οποιοδήποτε τρόπο, θα  καταργήσει το συγκεκριμένο νομοθέτημα. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι θα στηρίξει τις θέσεις μας τόσο μέσα στη Βουλή, όσο και τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν.
        Οι συναντήσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τα πολιτικά κόμματα θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες.
                               Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: