Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Νοσοκομείο Πύργου: Πατρινοί γιατροί ενισχύουν την παθολογική κλινική - ΕΙΝΑ: Ανακαλέστε τώρα τα «εντέλλεσθε» Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διάλυση της Παθολογικής του Νοσ. Πύργου - Ακόμη μια δικαίωση για τις πρόσφατες σχετικές ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, όπου δυστυχώς επιστράτευσαν να του εναντιωθεί, τον γνωστό με τα na υποβολιμαία κείμενα ¨ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ¨, την μόνη ωραιοποιημένη παραφωνία που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.

         Ξεκίνησαν χθες οι εφημερίες των ιατρών από την Πάτρα στην παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Πύργου.

       Να θυμίσουμε ότι έχει αποφασιστεί από την 6η ΥΠΕ και τον κο Γιάννη Καρβέλη, και προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία της κλινικής, ιδίως σε αυτήν την περίοδο που είναι ακόμη σε έξαρση ο κορωνοϊός, να έρχονται στον Πύργο εννέα συνολικά ιατροί παθολόγοι από την αχαϊκή πρωτεύουσα και την ευρύτερη περιοχή, έως ότου φυσικά δοθεί μόνιμη λύση στο θέμα, δηλαδή μέχρι να προσληφθούν μόνιμοι ιατροί στην παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Πύργου.

      Οι ιατροί αυτοί θα έρχονται καταρχήν ένας την ημέρα και θα ενισχύουν την παθολογική κλινική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πρόβλεψη ακόμη και για την παρουσία δύο ιατρών από την Πάτρα αν αυτό παραστεί ως άμεση ανάγκη (η κα Βασιλείου έχει ήδη ετοιμάσει το πρόγραμμα εφημερίων για τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας).

      Επαναλαμβάνουμε όμως, ότι αυτό δεν είναι μια μόνιμη λύση και μόνον όταν προσληφθούν νέοι γιατροί στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Ηλείας, θα μπορεί αυτό να λειτουργεί όπως πραγματικά πρέπει, για την διασφάλιση της υγείας όλων των πολιτών του νομού.  

Αναδημοσίευση από patrisnews.com

ΕΙΝΑ: Ανακαλέστε τώρα τα «εντέλλεσθε» – Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διάλυση της Παθολογικής του Νοσ. Πύργου

Διαβάστε σχετικά στόν σύνδεσμο που ακολουθεί:   https://eina.gr/anakaleste-tora-ta-entellesthe-eiste-apokleistika-ypefthynoi-gia-ti-dialysi-tis-pathologikis-tou-nos-pyrgou/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: