Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ. ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. 55 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ. 30 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ

        Η κατάσταση δεν είναι καλή. Ο ιός επιτίθεται με σφοδρότητα, οι αντοχές του συστήματος εξαντλήθηκαν καθώς επίσης και οι εφεδρείες του.
     Η εντύπωση  που δίδεται της σταθεροποίησης, το Πάσχα στο χωριό  χωρίς μαζικούς προληπτικούς ελέγχους με μοριακό τεστ δωρεάν είναι επικίνδυνο μύνημα στη κοινωνία.
    Χθες εφημέρευε το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ και εισήχθησαν 75 περιστατικά κορωνοϊού με βαριά συμπτωματολογία οι περισσότεροι  από  κάθε εφημερία. Μάλιστα νέοι άνθρωποι ηλικίας 45 με 60 ετών. Άνοιξαν  ακόμη  8  κλίνες ΜΕΘ σε χειρουργικές αίθουσες φτάνοντας τις 24 κλίνες ΜΕΘ και γέμισαν αμέσως.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΗΜΕΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
     Χθές εφημέρευε το ΑΧΕΠΑΠροσήλθαν 200 θετικά περιστατικά κορωνοϊού και έγιναν 75 εισαγωγές. Το ΑΧΕΠΑ νοσηλεύει σήμερα 185 περιστατικά  κορωνοϊού  και τον Νοέμβριο νοσήλευε  220 περιστατικά. Κοντά.  Οι ΜΕΘ γεμάτες με 30 διασωληνωμένους ασθενείς.
    Χθές τα έκτακτα γενικά περιστατικά που πήγαιναν στο ΑΧΕΠΑ διακομίζονταν στις ιδιωτικές κλινικές.
Καταστάσεις Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ   ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ. Είναι κρίμα από το Θεό αυτό που συμβαίνει με το νοσοκομείο Νίκαιας. Δεν διαθέτει ούτε μία κλίνη ΜΕΘ κορωνοϊού. Τα νοσοκομεία με μεθ εξυπηρετούν δικά τους περιστατικά με προτεραιότητα και όποιος ασθενής τύχη να νοσηλευθεί στη Νίκαια  στο οποίο  νοσηλεύονται 160 περιστατικά κορωνοϊού και χρειασθεί διασωλήνωση τραγωδία. Επί ημέρες παραμένει σε θάλαμο.
ΝΙΚΑΙΑ. 17.
ΤΖΑΝΕΙΟ. 4
ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ.2
ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ. 6
ΕΡΥΘΡΟΣ. 6
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. 5
ΓΟΝΚ. 2
ΛΑΙΚΟ. 2
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. 9 σε λίστα αναμονής
ΕΛΠΙΣ. 4 σε αυτοσχέδιο θάλαμο μαφ.
ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 55. Οι 30 πάνω των τριών ημερών.
                Mιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: