Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Οργανωτικό Πλαίσιο ης ΑΔΕΔΥ για το Συλλαλητήριο 09.03.2016

ΠPOΣ:1.Ομοσπονδίες – Μέλη της A.Δ.E.Δ.Y. 
            2.Nομαρχιακά Τμήματα A.Δ.E.Δ.Y.
 
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
      Όπως ήδη γνωρίζετε, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.ΔΥ. συνδιοργανώνει μαζί με τη Γ.Σ.Ε.Ε. και τους επιστημονικούς – κοινωνικούς φορείς, Συλλαλητήριο την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016, στις 3:00μμ, στο Σύνταγμα.
       Σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχει αναρτηθεί σχετική αφισέτα προκειμένου να αναπαραχθεί και να διακινηθεί στους χώρους εργασίας.
      Με την ευκαιρία του προγραμματισμού αυτού του συλλαλητηρίου, σας υπενθυμίζουμε την προτροπή μας προς τα Νομαρχιακά Τμήματα όλης της χώρας, να πάρουν πρωτοβουλίες για τη συνδιοργάνωση συσκέψεων τις επόμενες ημέρες σε όλες τις πρωτεύουσες Νομών με τη συμμετοχή σωματείων του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα, οργανώσεων επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων, επιστημόνων, αγροτών, κτηνοτρόφων, συνταξιούχων, φοιτητών, ανέργων κ.λπ.
      Αντικείμενο των συσκέψεων πρέπει να είναι η συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, συζητήσεων, συλλαλητηρίων, καταλήψεων, αποκλεισμό δρόμων κ.λπ., σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, για την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης και την ακύρωση των κυβερνητικών σχεδίων (σχετικό έγγραφο της Α.Δ.Ε.ΔΥ. με αριθμ. πρωτ.:29/22.01.2016)
       Στο πλαίσιο αυτό, μπορούν να συνδιοργανωθούν συλλαλητήρια την Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 στις πρωτεύουσες των Νομών, τα οποία θα αναδείξουν την παλλαϊκή αντίθεση στα σχέδια κατεδάφισης του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.
       Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 θα συνεδριάσει στην Αθήνα το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και θα αποφασίσει για τη συνέχιση και την κλιμάκωση των αγώνων μας.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: