Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΠΑΤΡΑ: Νοσοκομεία με Η1Ν1… αλλά χωρίς σεντόνια!

        Γεμάτα είναι τα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας, ο «Άγιος Ανδρέας» και το ΠΓΝΠ, από ασθενείς που έχουν εποχική γρίπη, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να είναι σε επιφυλακή.
        Η εποχική γρίπη αν δεν έχει προσεχθεί κατάλληλα και δεν έχει ο ασθενής την απαραίτητη νοσηλευτική φροντίδα, τότε είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να εξελιχθεί στον θανατηφόρο ιό Η1Ν1 που ευθύνεται για τον θάνατο τουλάχιστον 120 ανθρώπων στην χώρα μας.
       Οι νοσηλευτικές συνθήκες εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων που υπάρχουν στα δύο νοσοκομεία είναι κάτι παραπάνω από τραγικές και θυμίζουν καταστάσεις χωρών του τρίτου κόσμου.
       Δεν υπάρχουν σεντόνια, δεν υπάρχουν πλαστικά γάντια, δεν υπάρχουν θερμόμετρα και άλλα ιατρικού και νοσηλευτικού τύπου είδη!
         Οι συνοδοί των ασθενών να εξαναγκάζονται να φέρουν από τα σπίτια τους, προκειμένου να υπάρξει η ανάλογη νοσηλευτική φροντίδα για τους δικούς τους ανθρώπους, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο λόγω των μικροβίων που κυκλοφορούν στα νοσοκομεία, αντί για καλά να γίνουν ακόμα χειρότερα.
Αναδημοσίευση από Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: