Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Παρέμβαση για την ΚΑΤΑΒΟΛΗ των ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ του 2015.



Αριθμ. Πρωτ:........56.                       ΠΡΟΣ:  -  Διοίκηση Γ. Ν ΠΑΤΡΩΝ.

Πάτρα…….....7.3.16.                                       -   Διεύθυνση Γ. Ν ΠΑΤΡΩΝ.

                                                               ΚΟΙΝ:   Όλα τα Μέλη του Σωματείου μας.

          Μετά από πάρα πολλές παρεμβάσεις μας, τόσο στην 6η Υ.Πε, όσο και στο Υπ. Υγείας  μέσω της ΠΟΕΔΗΝ, εξασφαλίσαμε και μάλιστα εγκαίρως, τις πιστώσεις για τις περικομμένες ΑΡΓΙΕΣ-ΝΥΚΤΕΣ-ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ του 2015.     
          Αυτές λοιπόν οι περικομμένες Αργίες - Νύχτες - Υπερωρίες, με βάσει τις έγκαιρες και θετικές παρεμβάσεις μας, που ήδη  είναι γνωστές σε όλους, θα έπρεπε να καταβληθούν μαζί με τον Δεκέμβρη του 2015 στις 10 του Φλεβάρη, όπως έγινε σε άλλα Νοσοκομεία.
         Δυστυχώς όμως, όχι μόνον δεν καταβλήθηκαν, απεναντίας μέχρι και σήμερα, παρά τις παρεμβάσεις μας και τις καλοπροαίρετες  εκλύσεις μας, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε. Δυστυχώς δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία και κανείς από τους υπηρεσιακούς μας παράγοντες δεν γνωρίζει ούτε το ύψος αυτών των περικοπών που επί τρείς ολόκληρους μήνες ζητάμε να μας γνωστοποιηθεί, ούτε το πότε αυτές θα ετοιμαστούν για να καταβληθούν.
          Απέναντι σ΄ αυτήν την απαράδεκτη και προκλητική κατάσταση,  για την οποία παρεμβαίνουμε και πιέζουμε, όπως προαναφέρουμε επί τρείς ολόκληρους μήνες,
                               για τελευταία φορά προειδοποιούμε
ότι δεν θα αποδεχθούμε ούτε μία ημέρα καθυστέρηση στην καταβολή αυτών των περικοπών, από την ημέρα έγκρισης του προϋπολογισμού του 2016.
Ότι αν αυτές  δεν καταβληθούν πριν από το ΠΑΣΧΑ, η απάντησή μας,  μας θα είναι ΣΚΛΗΡΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ και ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ.
          Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ιδιαιτέρως η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους και οι Συνάδελφοι Εργαζόμενοι ας προετοιμάζονται για την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ, τις σχετικές ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, γι΄ αυτήν την συνεχιζόμενη απαράδεκτη - προκλητική και δυστυχώς επαναλαμβανόμενη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: