Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του 409 στις κεντρικές εγκαταστάσεις του "Αγίου Ανδρέα"!

       Ο Διοικητής του ΓΚΝΠ Άγιος Ανδρέας, Θόδωρος Σερεμέτης, σε ανακοίνωσή του, τονίζει: "Στις 7 Απρίλη ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Δορυφορικού Τμήματος 409 στις κεντρικές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».
        Ένα έργο που επί 9 χρόνια περιμέναμε όλοι είναι πλέον στη διάθεση των πολιτών της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, με υπερσύγχρονες υποδομές, έτοιμο να αποδώσει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου σε όσους τις έχουν ανάγκη. Απομένει η μεταφορά της Νοσηλευτικής Μονάδας Νοσημάτων Θώρακος η οποία προετοιμάζεται για μετά το Πάσχα.
          Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να ολοκληρωθεί όλο αυτό το έργο της μετεγκατάστασης χωρίς προβλήματα, με ασφάλεια και στο μικρότερο δυνατό χρόνο, από τις 22 Φλεβάρη που το παραλάβαμε μέχρι τις 7 Απρίλη. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω:
        Την Τεχνική Υπηρεσία και το Τμήμα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας που επιμελήθηκαν τη λειτουργία του επταώροφου και τη μεταφορά όλου του εξοπλισμού των κλινικών και όλων των μηχανημάτων που χρειάστηκε να μετακινηθούν και να λειτουργήσουν σε νέους Χώρους.
          Τη Διεύθυνση και το προσωπικό της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για το σχεδιασμό των λεπτομερειών της μεταφοράς, την επιμέλεια των μετακινήσεων των ασθενών και την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος.
       Την ομάδα των τραυματιοφορέων που ακούραστα μετέφεραν όλους τους νοσηλευόμενους στους νέους χώρους νοσηλείας και παράλληλα βοήθησαν και στη μεταφορά υλικού και εξοπλισμού.
       Την Διοικητική υπηρεσία και το Τμήμα Πληροφορικής που εργάστηκαν με υπευθυνότητα προκειμένου όλα να λειτουργήσουν άμεσα και χωρίς προβλήματα. Το Γραφείο Επιστασίας και την ομάδα των καθαριστών και καθαριστριών, οι οποίοι με την ακούραστη και αδιάκοπη συμμετοχή τους έδωσαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
      Την Ιατρική Υπηρεσία και τους Διευθυντές των Τμημάτων για τη συνεργασία τους και τη συμβολή τους στη μετεγκατάσταση. Τους οδηγούς, τους διασώστες και το κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ για την άψογη συνεργασία και την ασφαλή μεταφορά των ασθενών μας. Την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ για την πολύτιμη βοήθεια και την εξαιρετική συνεργασία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της μετεγκατάστασης.
        Έγινε το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την ολοκληρωμένη λειτουργία του νοσοκομείου. Χρειάζονται ακόμα αρκετές παρεμβάσεις και βελτιώσεις που θα διευκολύνουν το έργο όσων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο χώρο αυτό, οι οποίες και θα δρομολογηθούν άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: