Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στο ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ της ΗΠΕΙΡΟΥ και στην ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ του ΕΣΥ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

        Το ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ, συνεχίζοντας τον δρόμο του, την ΤΕΤΑΡΤΗ 26/4/17 φθάνει στην ΗΠΕΙΡΟ και συγκεκριμένα στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ, όπου και θα γίνει η σχετική ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ του ΕΣΥ.
        Το Δ.Σ του Σωματείου  μας, λαμβάνοντας υπ'  όψιν του την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όλες οι Νοσοκομειακές μονάδες συνεπώς και εμείς στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, την πολιτική της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ και της ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ και όχι μόνον
                              ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  του
    • Τόσο στην 8ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, που έχει προκηρύξει για εκείνη την ημέρα η ΠΟΕΔΗΝ, για όλες τις Νοσοκομειακές μονάδες της 6ης Υ.Πε.
    • Όσο και στο ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ, την ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ του ΕΣΥ στα ΓΙΑΝΕΝΑ
  ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ έτσι ακόμη μια φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε
                 Και ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ παράλληλα τις σχετικές λύσεις σ΄ αυτά
όπως:
• ΕΠΑΡΚΗ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, απέναντι στη συνεχιζόμενη ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, που φέτος παρά τις αυξημένες ανάγκες μας και τις σχετικές κυβερνητικές δεσμεύσεις και επικοινωνιακές δηλώσεις, υπολείπονται ακόμη και απ' αυτές του 2026.
• ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και ΙΑΤΡΩΝ, απέναντι στην τεράστια ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ, όπου οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι μεγάλες ελλείψεις που συνεχίζουμε να έχουμε, παρά τις επικοινωνιακές κυβερνητικές εξαγγελίες, δημιουργούν τεράστια λειτουργικά προβλήματα, εμφανή σε όλα τα τμήματα.
• ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ για  το Νοσοκομείο 500 και πλέον κλινών, που δυστυχώς ακόμη παραμένει σε εκκρεμότητα και που επιβάλλεται να υπάρξει ΑΜΕΣΑ, στα πλαίσια των συμφωνιών, εν  όψει και της μεταφοράς, μεταστέγασης του ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ, μια μεταστέγαση και μεταφορά, που είναι ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ και μάλιστα όχι με το σύνολο των δυνατοτήτων του.
 Νέες Κτιριακές Υποδομές, προκειμένου να στεγαστούν οι 200 ΑΣΤΕΓΕΣ ΚΛΙΝΕΣ  και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
• Η Αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουμε καταθέσει στη Διοίκηση, προβλήματα τα οποία συνεχίζουν να υφίστανται και να διογκώνονται  με την κακήν-κακώς μεταστέγαση μας.
                                    Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: