Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΑΔΕΔΥ: Απεργούμε – απέχουμε από την «αξιολόγηση» υπαλλήλων

      Απεργούμε – απέχουμε από την «αξιολόγηση» υπαλλήλων
                     Συλλογικά και μαζικά να αντισταθούμε στη διάλυση του Δημοσίου
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
         Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε στις 15/3/2017 να προκηρύξει απεργία – αποχή όλων των εργαζομένων στις Δημόσιες Υπηρεσίες από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα. Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή τη νόμιμη και απόλυτα τεκμηριωμένη απόφασή μας για τους παρακάτω λόγους:
       Η μνημονιακή πειθαρχία όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια επιτάχυνε τις ακραίες νεοφιλελεύθερες «μεταρρυθμίσεις» που ξεκίνησαν πριν από 25 χρόνια, και με άλλοθι την κρίση θέλουν να ολοκληρώσουν ένα σχέδιο που προβλέπει εργασιακές σχέσεις – λάστιχο, δουλειά χωρίς δικαιώματα και κράτος χωρίς κοινωνικές παροχές προς τους πολίτες, παρά μόνο προνοιακές για επιβίωση.
       Στο Δημόσιο, ήδη, από το 2000, με τη θεωρία περί «ευέλικτου και επιτελικού κράτους», εκχωρήθηκαν πολλές αρμοδιότητες σε εργολάβους και ιδιώτες, υποβαθμίστηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες και όλες οι τεχνικές και άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με την συντήρηση και την ανάπτυξη των υποδομών των πόλεων και ιδιωτικοποιήθηκαν όσες ήταν κερδοφόρες και υπήρχε ενδιαφέρον από τους ιδιώτες.
..............................................................................................................................................................   Διαβάστε ολόκληρη την σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: