Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Συγκίνηση για το πρώην "409" της Πάτρας - Μεταφέρεται μετά από 30 χρόνια λειτουργίας

      Η μία πτυχή της μετεγκατάστασης του πρώην 409 Στρατιωτικού Νοσοκομείου είναι ο χαμός που γίνεται όλες αυτές τις μέρες, η αγωνία για να πάνε όλα καλά και να γίνει η μεταφορά όπως πρέπει στο νέο κτίριο του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας".
      Η γκρίνια, αν θέλετε σε ορισμένες περιπτώσεις, για το σχέδιο που έχει οριστεί για το που θα πάει η κλινική, το ερωτηματικό αν όλες αυτές οι κλινικές (μετά το Πάσχα μεταφέρεται και το Νοσημάτων Θώρακος στο ίδιο κτίριο), χωρέσουν εκεί, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς.
       Η άλλη πτυχή, όμως, έχει να κάνει με την συγκίνηση των νοσηλευτών, των γιατρών που όλα αυτά τα χρόνια είχαν καταθέσει την ψυχή τους, δουλεύοντας νύχτα και μέρα στο πρώην 409.
Ένα νοσοκομείο που στεγαζόταν σε ένα κτίριο που βρισκόταν σε κακή κατάσταση, που είχε παραδοθεί στην φθορά του χρόνου εδώ και αρκετό καιρό, όμως ως νοσηλευτικό ίδρυμα διασωζόταν χάρη στο επιστημονικό κύρος των γιατρών του και την αφοσίωση που είχαν δείξει οι νοσηλευτές και οι εργαζόμενοι.
..............................................................................................................................................................
Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό ρεπορτάζ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: