Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Η ΠΟΕΔΗΝ για τα Χειρουργεία της Ζακύνθου: Οι χειρισμοί της κυβέρνησης θυμίζουν καθεστώς Βενεζουέλας.

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη
Χειρουργεία Ζακύνθου: οι χειρισμοί της κυβέρνησης θυμίζουν
καθεστώς Βενεζουέλας
Πάει και το Αιμοδυναμικό του Ευαγγελισμού
Facebook Π.Πολάκης: «Τρείς κι ο κούκος κι ο Γιαννάκος, δύο μουλάρια, δύο κάρα κι είκοσι μπαλόνια μαύρα... Το καρναβάλι της υγείας περιέφερε τον εξανδραποδισμό των εννοιών συνδικαλισμός και κίνημα και στην Ήπειρο σήμερα..... Είναι μεγάλο πράγμα τελικά από κει που συγκυβερνούσες και ρουσφετολογούσες να μην έχεις ρόλο πια...
ΠΟΕΔΗΝ
       Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Στους τρείς ο κος Πολάκης ξέχασε να βάλει τρία μηδενικά (3.000). Κοινοποιούμε φωτογραφίες της χθεσινής κινητοποίησης. Κοιτάξτε ποιος μιλάει.
Πάει και ο Αγγειογράφος του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ.
       Για 23.000€ το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της χώρας δεν διαθέτει αιμοδυναμικό εργαστήριο. Οι εμφραγματίες Ασθενείς που προσέρχονται στα επείγοντα γίνονται μπαλάκι από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο. Αν προλάβουν!!!
                                           Η Δημοκρατία του κου Πολάκη
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
        Όλοι ο φορείς του νησιού διαμαρτύρονται για τους χειρισμούς του κου Πολάκη και της παρέας του, εξαιτίας των οποίων μένουν κλειστά τα χειρουργεία Ζακύνθου από 24/11/2016.
Όποιος Γιατρός διαμαρτύρεται του κόβουν το κεφάλι.
Σας κοινοποιούμε.
ΑΠΟΦΑΣΗ της Διοίκησης για χορήγηση υποχρεωτικής παράνομης κανονικής άδειας 50 ημερών στον Διευθυντή του χειρουργικού τομέα κου Καψαμπέλη Παύλου.
• Απόφαση μετακίνησης της Διευθύντριας Αναισθησιολογικού του Γ.Ν. Ζακύνθου κας Πάλλη Ερατώς στο Γ.Ν. Μολάων!!!
Οι δύο Διευθυντές Γιατροί μαζί με άλλους, υπογράφουν την Μήνυση κατά της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της 6ης ΥΠΕ, για την απόφασή τους να ανοίξουν τα χειρουργεία από την κεντρική παροχή ιατρικών αερίων, παρ’ ότι η εν λόγω απόφαση εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή Ασθενών.
Μετακινούν την Διευθύντρια Αναισθησιολογικού τμήματος.
Παγκόσμια πρωτοτυπία!!!
Πριν η Επιτροπή «Πέτρου» ολοκληρώσει την έρευνα στα χειρουργεία και εκδώσει πόρισμα, ορίζουν νέα Επιτροπή με επικεφαλής την κα Καραπαναγιώτου, σύζυγο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν είναι στριμωγμένοι οι Υπουργοί Υγείας σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο, ορίζουν Επιτροπή με επικεφαλής την κα Καραπαναγιώτου.
Μέσα σε μία ημέρα (σήμερα) θα καταφέρει να εκδώσει πόρισμα!!!
Ότι πει ο κος Πολάκης!!!
Οι πρακτικές θυμίζουν καθεστώς Βενεζουέλας!!!
Να τους χαιρόμαστε.
Σας κοινοποιούμε τα σχετικά.
Επίσης κοινοποιούμε ενημερωτικό σημείωμα για τα κλειστά χειρουργεία του Νοσοκομείου Ζακύνθου από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Γ.Ν. Ζακύνθου.
Και αυτοί βαλτοί είναι από την ΠΟΕΔΗΝ;
Από την Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ
.................................................
Διαβάστε παρακάτω τα σχετικά Αρχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: