Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Σχετικά με το, για πρώτη φορά στην διάρκεια της 11άμηνης πανδημίας, κάλεσμα μας από την Διοίκηση για ενημέρωση-συζήτηση σχετιkά με τα covid.

      Σας κάνουμε γνωστό  ότι, την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1/21, για πρώτη φορά στην 11άμηνη πανδημία του κορονοϊού, η Διοίκηση κάλεσε το Δ.Σ του Σωματείου, προκειμένου να συζητήσουμε τα του κορονοϊού στον χώρο μας.
      Στην σύσκεψη αυτή, που σίγουρα έγινε υπό την σκιά των γεγονότων της παθολογικής και στην οποία συμμετείχαν, ο Διοικητής, ο Αν. Διοικητής,  ο Διευθυντής της ιατρικής Υπηρεσίας ο Κος Χονδρομάρας, η Υπεύθυνη των Λοιμώξεων η Κα Μανωλοπούλου, ο Διοικητικός Διευθυντής Παπαδιονυσίου Σάκης, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου ο Κος Μαργαρίτης και η εκπρόσωπος της Νοσηλευτικής Μιχαλαριά Πάτρα, εκ μέρους του Δ.Σ του Σωματείου μας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Πετρόπουλος Κώστας που αρχικά είχε την άποψη να μην παραβρεθεί διαμαρτυρόμενος για την σχετική 11άμηνη στάση των Διοικούντων  καθώς επίσης και οι Γιαννόπουλος Σπύρος, Τουτούνη Αθανασία, Μαυρίκη Ελισάβετ, Σταματόπουλος Ανδρέας, Σουγλέρης Χρήστος, Ασλανίδη ΚΑΤΕΡΊΝΑ, Καγκελάρη Ιωάννα και Παπαμιχαήλ Μαρία, έγινε μια πάρα πολύ καλή συζήτηση και αλληλοενημέρωση, χωρίς βέβαια να παρθούν κάποιες αποφάσεις που θα διόρθωναν τα κακώς κείμενα, που όντως υπάρχουν στον χειρισμό της πανδημίας, χειρισμοί και πρακτικές που πιθανά να συνέβαλλαν και στην σχετική διασπορά του ιού στον χώρο μας.
      Εκείνο που έχει σημασία πάντως, είναι ότι η πρωτοβουλία ήταν όντως θετική και πως εάν και εφόσον αυτού του είδους οι συναντήσεις γίνονταν και κατά το παρελθόν και μάλιστα ανά τακτά διαστήματα, όπου ο χειρισμός γινόταν με μια κλειστή ομάδα που δυστυχώς έβλεπε εχθρικά και με καχυποψία όλους όσους είχαν διαφορετική άποψη,  πιθανά να είχαμε προλάβει πάρα πολλά πράγματα. 

   Επίσης  την  Τετάρτη 28.1.21 βρέθηκε στο Νοσοκομείο μας, η επιτροπή διαφάνειας, για την διερεύνηση των όσων συνέβησαν με την διασπορά του κορονοϊού στον χώρο μας και δη στην Παθολογική κλινική. Στην επιτροπή αυτή κλήθηκε και κατέθεσε σχετικά και ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: