Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Σε κλίμα αναστάτωσης και πάλι οι Συναδέλφισσες της Παθολογικής

      Μεγάλη η ανησυχία στο δυναμικό της Α' Παθολογικής του Νοσοκομείου μας, μετά τα 4 νέα κρούσματα κορωνοϊού, κρούσματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε ασθενείς και συνοδό, που ήταν επί αρκετές ημέρες στην συγκεκριμένη κλινική.
       Αυτά τα νέα συμβάντα έχουν αναστατώσει τους εκεί Συναδέλφους μας, οι οποίοι ακόμη μια φορά βρίσκονται οργισμένοι και αγανακτισμένοι από τις διαδικασίες και τις πρακτικές που εφαρμόζονται στις αρκετές τέτοιες σχετικές περιπτώσεις που έχουν συμβεί στον συγκεκριμένο αυτό χώρο
Δεδομένου ότι 
η κλινική  ουδέποτε ανέστειλε την λειτουργία της, συνέχιζε και συνεχίζει και τώρα να λειτουργεί χωρίς καμία απολύμανση, χωρίς καμία  καραντίνα ούτε καν κανένα rapid test και σε κανέναν συνάδελφο και κανέναν ασθενή.
        Αξίζει ακόμη μια φορά να επισημάνουμε τις τεράστιες ευθύνες των αρμοδίων για τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που υπάρχουν, δεδομένου ότι ούτε περιορισμός ούτε έλεγχος του επισκεπτηρίου γίνεται, ούτε μια θερμομέτρηση στην είσοδο του 7οροφου, ούτε γιατροί κατ'  αποκλειστικότητα στα covid, ούτε συχνά rapid test στο προσωπικό και στους ιατρούς υπάρχουν κλπ άλλα που θα περιόριζαν τον όποιο κίνδυνο.
      Όλοι ασχολούνται με τους εμβολιασμούς, ακόμη και οι αποδεκατισμένες λοιμώξεις που σαφώς δεν είναι στα καλύτερά τους με ευθύνη των Διοικούντων και όχι μόνον.
       Δοθείσης της ευκαιρίας σας γνωρίζουμε ότι πέρα από τα προαναφερόμενα, ακόμη ένα νέο κρούσμα  παρουσιάστηκε στο δυναμικό μας, σε ιατρό όχι της προαναφερόμενης κλινικής, ένα περιστατικό που ανεβάζει τα κρούσματα στο δυναμικό μας στα 31 συνολικά μέχρι σήμερα.
      Τέλος βρισκόμαστε εν αναμονή των test  που θα γίνουν την Τρίτη στο δυναμικό της παθολογικής στα πλαίσια των προαναφερόμενων συμβάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: