Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

2.000 rapid test για το προσωπικό του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” μετά την έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού

      Δεν έχει τέλος η εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοιού στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας”, καθώς σήμερα έχουμε ακόμη 5 νέα κρούσματα αυτή την φορά σε ασθενείς της κλινικής, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις χθες εντοπίστηκαν θετικές στον ιό και 5 νοσηλεύτριες της εν λόγω κλινικής.

      Σε ανακοίνωση του χθες το σωματείο εργαζομένων ο “Ιπποκράτης”, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως “Μετά τα ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ αποδείχθηκε δυστυχώς πόσο μεγάλο δίκαιο είχαμε όταν λεγαμε να κλείσει η κλινική και να μεταφερθούν όλα τα περιστατικά στα ύποπτα covid, να γίνει απολύμανση και τεστ σε όλους…… 5 νέα κρούσματα ΑΣΘΕΝΩΝ και επίσημη διαβεβαίωση των 5 Νοσηλευτριών μετά και τον μοριακό έλεγχο. ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΕΣΤΕΙ την ΚΡΙΣΗ.”

 2.000 rapid test για το προσωπικό του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” μετά την έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού

     O διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης έκανε γνωστό  ότι σήμερα θα φθάσουν 2.000 rapid test για να γίνει πλήρης έλεγχος στο σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», μετά την έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού στην Παθολογική Κλινική.  Το βράδυ της Τρίτης κατά την αυτοψία στην Α΄ Παθολογική Κλινική ζήτησε να υποβληθούν και όλοι οι συνοδοί που ήταν παρόντες σε rapid test. «Στόχος είναι να μηδενιστεί η όποια διασπορά του ιού στο νοσηλευτικό ίδρυμα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Καρβέλης, τονίζοντας πως δόθηκαν σαφείς οδηγίες για την διαχείριση του ζητήματος που ανέκυψε.

Αναδημοσίευση από Dete.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: