Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ. Αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή την απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας.

       Με απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων. Και  μάλιστα επικαλούνται  σχετικές εισηγήσεις των ειδικών.
      Με ποια  επιστημονικά κριτήρια τα 100 άτομα που δεν τηρούν τα μέτρα  ατομικής προστασίας είναι ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία και τα 101 που τηρούν τα μέτρα διασπείρουν τον ιό;
      Την ώρα που επιτρέπεται να γίνεται χαμός από κόσμο στα εμπορικά κέντρα (βλέπε Ερμού) είναι απαράδεκτο να επικαλούνται  τη Δημόσια Υγεία  και να  απαγορεύουν τις  συγκεντρώσεις άνω των 100 ατόμων με κατασταλτικά μέτρα. 
    Οι υγειονομικοί με αίσθημα ευθύνης προς τη δημόσια υγεία την οποία υπηρετούμε, τηρώντας όλα τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού,  οργανώνουμε κινητοποιήσεις  28/1  και 16/2 με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας άνω των 100 ατόμων  χωρίς να λάβουμε υπ΄ όψιν την απόφαση της Αστυνομίας.
                              Δεν θα μας κλείσουν το στόμα.
       Η πανδημία δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πολιτικές σκοπιμότητες. 
Μιχ. Γιαννάκος  Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: