Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

ΠΓΝΠ: Με κάρτα πλέον η είσοδος των συνοδών των ασθενών

   Με κάρτα γίνεται από χθές  η είσοδος των συνοδών των ασθενών στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και με αυστηρό έλεγχο των εισερχομένων για κάθε ασθενή.
     Προφανώς ο έλεγχος αυστηροποιήθηκε με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ μετά τα προβλήματα που προέκυψαν στα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής από την ανεξέλεγκτη είσοδο συνοδών με αποτέλεσμα να υπάρξουν «εισαγόμενα» κρούσματα κορωνοϊού και να κολλήσουν νοσηλευόμενοι αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό.
    Η ίδια αυστηροποιήση υπάρχει και στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.
       Οι συνοδοί παραλαμβάνουν τις κάρτες τους στην είσοδο όπου καταγράφεται το όνομά του και επιτρέπεται μόνο ένας συνοδός για κάθε ασθενή.
Αναδημοσίευση από alphapatras

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι καταγγελίες μας,  φαίνεται να πιάνουν τόπο, οχι μόνον στο δικό μας Νοσοκομείο αλλά και στό ΠΠΝΡΙΟΥ, όπου και εκεί πρέπει νά υπήρχε σχετική χαλάρωση.
      Οι επισημάνσεις μας και οι προτάσεις μας, που απ΄ ότι φαίνεται ευαισθητοποίησαν τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, ο οποίος  ήλθε στο Νοσοκομείο μας μαζί με τους λοιμωξιολόγους  του ΠΠΝΡΙΟΥ και τις επέβαλλαν στην επι της ουσίας αδιάφορη στίς επισημάνσεις μας Διοίκηση του Νοσοκομείου μας, την οποία μαζί και με την επιτροπή λοιμώξεων  εμμέσως απ' ότι ειδατε   ψιλοκατάργησε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: