Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Τί αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε για τη μεγάλη διασπορά στο προσωπικό

  Κρίσιμη είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας, όπου τα κρούσματα στο προσωπικό έχουν αυξηθεί κατά πολύ, ενώ σήμερα προστέθηκαν άλλα τρία.

    Το πρόβλημα εντοπίζεται, όπως έχει γράψει το tempo24, στην Παθολογική κλινική, όπου εκεί ξεκίνησε η διασπορά από συνοδό ασθενούς.
    Οι δυσάρεστες εξελίξεις, προκάλεσαν νέα παρέμβαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη ο οποίος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη το μεσημέρι του Σαββάτου.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλαξε το πρόγραμμα των νοσηλευτριών στη Β Παθολογική, προκειμένου να γίνει ιχνηλάτηση σε περίπου 10 νοσηλεύτριες και να ελεγχθεί αν υπάρχει κάποιο κρούσμα. 
   Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών, είχε συγκληθεί σύσκεψη υπό τον Γιάννη Καρβέλη, προκειμένου να βρεθεί τρόπος ώστε να σταματήσει η διασπορά.
Aναδημοσίευση από tempo.gr
                             ......................................................................
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Αν οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι η αλλαγή των προγραμμάτων, όπως αναφέρει το προαναφερόμενο δημοσίευμα, λυπάμαι πολύ.....
                         Με αστειότητες δεν αντιμετωπίζεται η διασπορά.
     Δεν μπορούμε να λειτουργούμε πιέζοντας και μετακινώντας τους Συναδέλφους μας από διάφορα τμήματα προς τις παθολογικές, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην διασπορά και μάλιστα και προς άλλα τμήματα, με διασπορείς τους μετακινούμενους. Επιβάλλεται και πρέπει το κλείσιμο των κλινικών και καραντίνα σε όλους όσους ήλθαν σε επαφή με κρούσματα....
      Πάψτε επιτέλους να παίζεται με την υγεία των Συναδέλφων μας .....
                                 επιτέλους σοβαρευτείτε…… έλεος .....
                                                  ..........................                                                                   
       Έντονος ο προβληματισμός μας  για το αν πρέπει να προσφύγουμε στίς εισαγγελικές αρχές πλέον, η να παραβλέψουμε τα ισχύοντα μέτρα και να βγούμε όλοι διαμαρτυρόμενοι στον κόμβο έξω από το Νοσοκομείο.........

Δεν υπάρχουν σχόλια: