Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Η διασπορά συνεχίζεται - νέα κρούσματα

      Η διασπορά δυστυχώς συνεχίζεται, με τα  3 νέα κρούσματα στον χώρο μας, που ανεβάζουν τον αριθμό στα 52, αριθμός που ώρα με την ώρα δυστυχώς μεγαλώνει. 1 ακόμη στην Α' παθολογική και δύο νέα επιπλέον στην Β', όπου βρισκόμαστε εν αναμονή αποτελεσμάτων σε σχετικά τεστ που έχουν γίνει.
    Αξίζει να επισημάνουμε ότι υπήρξε συνάδελφος που δούλεψε κανονικά μετά από αρνητικό rapid test  και εν ώρα εργασίας, της  ανακοινώθηκε ότι είναι θετική στο μοριακό τεστ που είχε ήδη υποβληθεί και φυσικά απομακρύνθηκε.
     Ευτυχώς που εδώ, ίσως μετά τα τελευταία γεγονότα ίσως και την έρευνα της επιτροπής διαφάνειας, εισακουστήκαμε και λειτουργεί η καραντίνα και να μην έχουμε την διασπορά της Α' παθολογικής.
   Ωστόσο οι κλινικές έχουν λειτουργήσει με συναδέλφους που νοσούσαν και αντί να κλείσουν αυτές λειτουργούν με μεταφερόμενο  προσωπικό από άλλα τμήματα και όπως αντιλαμβάνεστε ο κίνδυνος διασποράς είναι πολύ μεγάλος.
    Ανάστατοι λοιπόν για όλα αυτά οι συνάδελφοι εργαζόμενοι και οι γιατροί, αν και κάποιοι απ' αυτούς δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει που βρισκόμαστε αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τις υπέρμετρες προσπάθειές τους, όχι μονον να μην κλείσουν οι κλινικές αλλά να λειτουργήσουν πλήρως με όλες τους τις δομές..  αν είναι δυνατόν.  Έλεος......
     Δοθείσης της ευκαιρίας ακόμη μια φορά να επισημάνουμε τον μεγάλο συνωστισμό που μπορεί να έχει περιοριστεί στις παθολογικές, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όμως σε άλλες, όπου συνοδοί-ασθενείς  συνωστίζονται πέραν του δέοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: