Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Οι λαθεμένοι χειρισμοί και τα ημίμετρα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ την ΔΙΑΣΠΟΡΑ του ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ της λειτουργίας της Κλινικής και σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ όλο το δυναμικό της.

      Στα πλαίσια των πρόσφατων παρεμβάσεών μας για τα συμβαίνοντα στην Α΄ Παθολογική, είχαμε κάνει τρείς επισημάνσεις που οι αρμόδιοι δεν τις έλαβαν καθόλου υπόψιν τους και ειλικρινά αναρωτιόμαστε γιατί; Επισημάνσεις που θα έβαζαν τέλος στην διασπορά, που δυστυχώς συνεχίζεται.
        Μιλούσαμε για Τον μονόδρομο της αναστολής της λειτουργίας της κλινικής και την μεταφορά της εφημερίας της στο ΠΠΝΡΙΟΥ, με παράλληλη καραντίνα όλου του δυναμικού της και βεβαίως απολύμανση με κενή την κλινική και όχι τμηματικά με τους ασθενείς εντός.
      Δυστυχώς αυτά δεν τηρήθηκαν, - παρά και τις σχετικές εντολές που δόθηκαν από την 6ης Υ.Πε, που αντιλήφθηκε το κενό και την αδυναμία των διοικούντων, -εφαρμόζοντας δυστυχώς ημίμετρα, που αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά.
      Η κλινική συνέχισε την λειτουργία της, προσθέτοντάς της και άλλους ασθενείς, με το προσωπικό που εργαζόταν και όταν είχαμε τα κρούσματα και το χειρότερο με ενισχύσεις από την ΜΕΘ COVID, κίνηση απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη.
            Με αποτέλεσμα
Και άλλα νέα κρούσματα, σε έναν ακόμη ασθενή και έναν ακόμη εργαζόμενο το πρωϊ της 25ης του Γενάρη και τέσσερις ακόμη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, 2 Ιατρούς και 2 Εργαζόμενους που ανεβάζουν τα κρούσματα στο δυναμικό μας στα 45, εργαζόμενοι που συνέχιζαν να εργάζονται κανονικά παρά τα συμβαίνοντα στον χώρο τους και τα συμπτώματα που είχαν, όπως συνεχίζουν  να εργάζονται ΟΛΟΙ τους εκτός από τους νοσούντες Συναδέλφους μας στους οποίους ευχόμαστε περαστικά, δεδομένου ότι η λέξη καραντίνα στους  Διοικούντες για το Νοσηλευτικό προσωπικό, τους είναι παντελώς άγνωστη.
    Γι΄ αυτήν λοιπόν την πρακτική, που σαφώς μας προβληματίζει και μας εξοργίζει, επισημαίνουμε ότι:
      Σε όλες τις υπηρεσίες, όπου υπάρχουν κρούσματα, ακόμη και στις Διοικητικές μας υπηρεσίες, οι εργαζόμενοι του περιβάλλοντός τους βγαίνουν αμέσως σε καραντίνα εκτός από τον Νοσηλευτικό και αναρωτιόμαστε γιατί ;
Είναι δυνατόν παρά τα κρούσματα οι εργαζόμενοι σ΄ αυτόν τον χώρο
                                να συνεχίζουν να εργάζονται Κανονικά ……..
        Τι άλλο θα πρέπει να συμβεί για να εφαρμόσουν τα αυτονόητα………..

Δεν υπάρχουν σχόλια: