Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Κοινοποίηση στους Υπουργούς Υγείας έγγραφο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων καθώς και έγγραφο των Τραυματιοφορέων που αναφέρεται στην ανάρμοστη συμπεριφορά του Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου

ΑΘΗΝΑ 28/01/2021                  ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ   κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4032                                    2. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ
                                                   ΚΟΙΝ.: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ

Κύριοι Υπουργοί,

        Σας κοινοποιούμε έγγραφο – καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων (Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Μολάων - Ανακοίνωση συλλόγου εργαζομένων Γ.Ν. Μολάων) καθώς και έγγραφο των Τραυματιοφορέων,   ( Έγγραφο Τραυματιοφορέων - Έγγραφο υπαλλήλου) που αναφέρεται στην ανάρμοστη συμπεριφορά του Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου. (Απάντηση Αν. Διοικητή ).
      Οι εργαζόμενοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε αντίξοες συνθήκες εργασίας λόγω του covid-19, αλλά και των προβλημάτων υγείας που παρουσιάζονται σε πολλούς, λόγω της επαγγελματικής εξουθένωσης και της μεγάλης ηλικίας.
      Θεωρούμε ότι η αντιδεοντολογική και ανάρμοστη συμπεριφορά δεν αρμόζει με τα ήθη της χρηστής διοίκησης και καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε τέτοια φαινόμενα να μην έχουν θέση στην λειτουργία των Νοσοκομείων. 

                                                      Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: