Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014.

   Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Αφίσα 27-11-2014         Όπως είναι ήδη γνωστό, η E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την από 17/10/2014 ΑΠΟΦΑΣΗ του Γενικού Συμβουλίου, για κλιμάκωση και διεύρυνση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα ενάντια στην καταστροφική για το κοινωνικό σύνολο, ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, με πραγματοποίηση πανεργατικών κινητοποιήσεων σε συντονισμό με τον Ιδιωτικό Τομέα, προχωρά στην πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ, την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014.
        Εν όψει των νέων σκληρών μέτρων που ετοιμάζονται -για ακόμη μία φορά- να επιβάλουν στον ελληνικό λαό Κυβέρνηση και Τρόικα, η Γενική Απεργία ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ, στις 27 Νοεμβρίου, πρέπει να αποτελέσει ένα κορυφαίο συνδικαλιστικό και πολιτικό γεγονός.
        Να γίνει καταλύτης για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και όσων τις αποφασίζουν και τις στηρίζουν.
Να αποτελέσει μια ευκαιρία για κάθε εργαζόμενο και άνεργο, συνταξιούχο και νέο, να μετατρέψει τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτησή του σε οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
         Κατόπιν των παραπάνω και σε ό,τι αφορά τον κεντρικό σχεδιασμό η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις Ομοσπονδίες – Μέλη μας να διοργανώσουν ΑΜΕΣΑ πρόγραμμα συγκεντρώσεων και επισκέψεων σε όλους τους χώρους εργασίας του Λεκανοπεδίου Αττικής, με τη συμμετοχή στα κλιμάκια και μελών της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (ή/και του Γενικού Συμβουλίου) και να ενημερώσουν εγκαίρως στο e-mail: adedy1@adedy.gr ή στο φαξ: 210 3246165 ή στο 2131616901-902. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα περιοδειών ανά την Ελλάδα με τη συνδρομή των Νομαρχιακών μας Τμημάτων.
              Παρακαλούμε έπειτα από κάθε απεργιακή κινητοποίηση οι Ομοσπονδίες και τα Νομαρχιακά Τμήματα να γνωστοποιούν στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με Fax ή με e-mail τα ποσοστά συμμετοχής των συναδέλφων.
Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
                                      ................................................................................
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην ΠΑΤΡΑ η σχετική ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, που συνδιοργανώνουν το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, στις 10:30 το πρωϊ, στην Πλ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μπροστά από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
                                     ......................................................
Επίσης:
      Διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις, τόσο της ΠΟΕΔΗΝ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί http://www.poedhn.gr/downloads/federation-announcements/item/download/1265_cea147ffbbc316dd4efe9044d343c31f , όσο και της ΑΔΕΔΥ, επίσης στον σύνδεσμο που ακολουθεί http://adedy.gr/wp-content/uploads/2014/11/2014.11.04-Ανακοίνωση-24ωρη-Απεργία-ΑΔΕΔΥ-27-Νοεμβρίου-2014.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: