Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

«Να πιέσουμε για να ξεμπλοκάρει το έργο του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα»

       Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, αναφέρθηκε στα μεγαλύτερα από πλευράς προϋπολογισμού ενταγμένα έργα του προγράμματος, τα οποία επικεντρώνονται στους τομείς της προσπελασιμότητας και της υγείας και αφορούν, μεταξύ άλλων, στα έργα της Μικρής Περιμετρικής Πατρών, της παράκαμψης του Αγίου Ιωάννη στο Κατάκολο, στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα και στην κατασκευή του Νοσοκομείου Αγρινίου.
             Όσον αφορά το μείζον θέμα του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, το οποίο έχει «μπλοκάρει» και πάλι και έχουν σταματήσει οι εργασίες στο πολυώροφο κτίριο, ο κ. Κατσιφάρας ζήτησε από τους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου να επισκεφθούν μαζί στην Αθήνα τα ηγετικά στελέχη του αρμόδιου Υπουργείου αλλά και της ΔΕΠΑΝΟΜ ώστε να πιέσουν για να «ξεμπλοκάρει» και πάλι και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες και να ολοκληρωθούν για να μην χαθεί η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
                             .............................................................................
..........Aυτά ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ την Παρασκευή 31/10/14, όπου ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, μιλώντας με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου,  πέρα από την γνωστοποίηση της απόφασης του Δ,Σ του Σωματείου μας για το σχετικό πρόβλημα, ζήτησε να παρθούν δυναμικές πρωτοβουλίες για να λήξει επιτέλους το προαναφερόμενα πρόβλημα με το σταμάτημα των εργασιών στο Νοσοκομείο.
          Τελικά αποφασίστηκε, μέσα στην εβδομάδα, ο Περιφερειάρχης με τους επικεφαλε΄'ις των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και το Σωματείο μας να επισκεφθούν το αρμόδιο υπουργείο για την εξεύρεση της σχετικής λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: