Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ακόμη μια ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΔΗΓΩΝ.

         Οι ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που βιώνουν οι πολίτες των Καλαβρύτων και όχι μόνον, με την ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ των ΑΣΘΕΝΩΝ και όχι μόνον δεν ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.
      Χωρίς καμιάν αμφιβολία νοιώθουν ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ από την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ που βιώνουν εξαιτίας των πολιτικών της διαθεσιμότητας που εφάρμοσε και συνεχίζει να εφαρμόζει η Κυβέρνηση, των πολιτικών διαθεσιμότητας που με περίσσεια επιπολαιότητα και προχειρότητα εφάρμοσε σ΄ όλα τα Νοσοκομεία ό Κος Αδωνις και οι συνεργάτες του, που στην προκειμένη περίπτωση, στην περιοχή μας ακούει στο όνομα Κατσίβελλας.
    Ο προαναφερόμενος διώκτης των Εργαζόμενων, που επί των ημερών του εγκαινίασε την μεταφορά Ασθενών, τις Αιμοληψίες και όχι μόνον, με αγροτικά αυτοκίνητα, μη έχοντας επαφή με το αντικείμενο, θεατής όντας με το αντικείμενο που υποτίθεται ότι προΐστατο, άφησε τα Νοσοκομεία χωρίς οδηγούς, με τα προαναφερόμενα αποτελέσματα. Αποτελέσματα που καθημερινά βιώνουν όλοι οι πολίτες, αλλά και οι Εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία, όπως είναι και το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ και όχι μόνον, όπου ακόμη δεν έχει λυθεί το πρόβλημα των ΟΔΗΓΩΝ, όπου αξίζει να το επισημάνουμε ότι ακόμη αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες μας με Εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων. Όποιος έχει δίπλωμα οδήγησης, ευπρόσδεκτος να καβαλήσει το αυτοκίνητο και να καλύψει τις ανάγκες μας.
        Εμείς λοιπόν ακόμη μια φορά αναρωτιόμαστε; Γι΄ αυτήν την κατάσταση, που μας δικαιώνει δυστυχώς για την ανάδειξη αυτού του προβλήματος το καλοκαίρι που μας πέρασε, γι΄ αυτήν την επικινδυνότητα, δεν θα κληθεί να λογοδοτήσει κανένας.
ΕΔΕ και προσφυγές στις Εισαγγελικές Αρχές, δυστυχώς δεν γίνονται γι΄ αυτούς που τα δημιουργούν και θέτουν σε κίνδυνο τούς πολίτες και την λειτουργία των Νοσοκομείων, αλλά γι΄ αυτούς που καταγγέλλουν αυτά τα φαινόμενα, αυτούς που διεκδικούν καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.
Κρίμα που δεν έχουμε ακόμη εδώ τον Κατσίβελλα να τους κλείσει όλους φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: