Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ από την ΑΔΕΔΥ για την 24ωρη της 27ης του Νοέμβρη.

         Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα ΜΜΕ,  σε Συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει στα γραφεία της (Ψύλλα 2 και Φιλελλήνων), ΣΉΜΕΡΑ Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.
         Η Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται για την ενημέρωση των δημοσιογράφων και των πολιτών για μια σειρά θέματα που σχετίζονται με τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και ενόψει της 24ωρης Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας που έχουν κηρύξει, για την Πέμπτη 27 Νοέμβρη, ΓΣΕΕ και Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
        Στη Συνέντευξη Τύπου θα γίνει εκτενής αναφορά στις νέες απαιτήσεις της Τρόικα για χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο Τομέα, για καθιέρωση νέου μισθολογίου με μείωση των μισθών, για τις μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις που δρομολογούνται, αλλά και για τα σχέδια που αφορούν στην κατάργηση του Συνδικαλιστικού Νόμου και τη φαλκίδευση του δικαιώματος της απεργίας.
          Η παρουσία όλων των διαπιστευμένων δημοσιογράφων του Εργατικού Ρεπορτάζ, αλλά και των δημοσιογράφων που καλύπτουν θέματα Δημόσιας Διοίκησης είναι απαραίτητη προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση των πολιτών.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
.....................................................................................................................               
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην ΠΑΤΡΑ η σχετική ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, που συνδιοργανώνουν το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, στις 10:30 το πρωϊ, στην Πλ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μπροστά από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.                                                  ......................................................                                                                
Επίσης:                                                                                                                                                        
      Διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις, τόσο της ΠΟΕΔΗΝ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί http://www.poedhn.gr/downloads/federation-announcements/item/download/1265_cea147ffbbc316dd4efe9044d343c31f , όσο και της ΑΔΕΔΥ, επίσης στον σύνδεσμο που ακολουθεί http://adedy.gr/wp-content/uploads/2014/11/2014.11.04-Ανακοίνωση-24ωρη-Απεργία-ΑΔΕΔΥ-27-Νοεμβρίου-2014.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: