Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ξεμπλοκάρουν οι εργασίες στο Σεισμόπληκτο Κτίριο.

Εκταμιεύεται 1,1 εκ. ευρώ για την επανεκκίνηση των έργων αποκατάστασης του "Αγ. Ανδρέα"         Σας κάνουμε γνωστό ότι υπογράφτηκε επιτέλους η πολυπόθητη εκταμίευση του ποσού του 1,1 εκ Ευρώ, ποσό που απαιτείται για την επανέναρξη των εργασιών στο 7όροφο σεισμόπληκτο κτίριο του Νοσοκομείου μας, οι οποίες προσδιορίζονται μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Δεκέμβρη.  
    Αυτά γνωστοποιήθηκαν σήμερα, στον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Κον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και την κατασκευάστρια εταιρεία, στην σχετική τηλεφωνική επικοινωνία του μαζί τους.
Επειδή όμως, το προαναφερόμενο ποσό, θα καλύψει εργασίες που ήδη έχουν γίνει, ύψους 600.000 ευρώ αλλά και νέες εργασίες που δεν ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ,
                       γι΄ αυτόν τον λόγο
παραμένει στους στόχους μας και στις διεκδικήσεις μας, η ΑΜΕΣΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ του ποσού των 4 εκ ευρώ, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, όπως είχαμε θέσει στην πρόσφατη σχετική επίσκεψή μας στην Αθήνα, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας.
       Αυτή η χωρίς καμιά αμφιβολία θετική εξέλιξη, μας δίνει μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το έργο, που το ξανατονίζουμε χρειάζεται ΣΥΝΕΧΗ και ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ και μάλιστα απ΄ όλους μας προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: