Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ξεπάγωμα μισθολογίου-μισθολογική εξέλιξη Δ.Υ.

        Σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν. 4354/15, από 1-1-18 ξεπαγώνει το μισθολόγιο των Δ.Υ., που είχε παγώσει στις 31-12-15. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει και πάλι η μισθολογική εξέλιξη των Δ.Υ., στην οποία θα υπολογισθεί και τυχόν πλεονάζον χρόνος που υπήρχε στις 31-12-15, αλλά δεν θα υπολογισθεί η διετία 2016-18, η οποία χάνεται οριστικά. Όλοι δηλαδή οι Δ.Υ. χάνουν ένα μισθολογικό κλιμάκιο και μια ολόκληρη διετία δεν θα υπολογίζεται πλέον, για τη μισθολογική τους εξέλιξη.
       Τα κλιμάκια για τους υπαλλήλους ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας είναι 19 και η προαγωγή στο επόμενο γίνεται με τη συμπλήρωση διετίας. Για τους υπαλλήλους Υ.Ε. και Δ.Ε. τα κλιμάκια είναι 13 και η προαγωγή στο επόμενο γίνεται με τη συμπλήρωση τριετίας.
     Οι κάτοχοι μεταπτυχιακού, διάρκειας ενός έτους τουλάχιστον, προάγονται κατά 2 ΜΚ, ενώ οι κάτοχοι διδακτορικού κατά 6 ΜΚ.
       Τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά πρέπει να έχουν αναγνωρισθεί ως συναφή με το αντικείμενο εργασίας του υπαλλήλου, από τα υπηρεσιακά συμβούλια, για να υπολογισθούν για τη μισθολογική εξέλιξη.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

εξυπνη κυβερνηση τα ξεπαγωνει και δεν μετραει τα δεδουλεμενα χρονια μασ 16-18..ελλαδαρα