Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ματαιώθηκε η συνάντηση Πλεύρη με φορείς της Αχαΐας – Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε ξαφνικό κώλυμα!

       Για  χθες στις 5 μ.μ., η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ήταν να καθίσει σε κοινό τραπέζι με τους φορείς της Αχαΐας, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα ανέγερσης ενός επιπλέον κτιρίου στο Νοσοκομείο  «Άγιος Ανδρέα».
      Ωστόσο, νωρίς  το μεσημέρι ο υπουργός Θάνος Πλεύρης εμφάνισε κώλυμα, προβάλλοντας, αρχικά λάθος ενημέρωση  για το εύρος των φορέων και μετά σοβαρή  κοινοβουλευτική υποχρέωση.
    Πρόκειται για το ραντεβού που είχε ζητήσει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου και εκπρόσωποι των φορέων της πόλης στo πλαίσιο της σύσκεψης που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Ιούλιο. Το σημερινό ραντεβού κλείστηκε μετά από παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και νυν βουλευτή Αχαΐας, Γιώργου Παπανδρέου.
      Στη σύσκεψη ήτα να συμμετάσχουν εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων του «Αγίου Ανδρέα», ο πρόεδρος Μιχάλης Στελλάτος και οι δύο επικεφαλής των παρατάξεων της «Συνδικαλιστικής Αλλαγής» Κώστας Πετρόπουλος και της «Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων», Χρήστος Σουγλέρης και η τριμελής επιτροπή της ΕΙΝΑ.
    Από την πλευρά των φορέων είχαν  κληθεί όλοι οι βουλευτές του Νομού, η Περιφέρεια, οι Δήμοι Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου, ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Εμπορικός Σύλλογος, το ΤΕΕ και το Εργατικό Κέντρο.
Αναδημοσίευση από https://www.skaipatras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: