Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Παρέμβαση της ΠΟΕΔΗΝ στους Υπουργούς Υγείας για τους χειριστές του Αξονικού-Μαγνητικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας που επικρατούν.

ΑΘΗΝΑ 14/10/2022        ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΡ.  ΠΡΩΤ.:474                           κο  ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ 
                                             2. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                                κα ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ
                                  KOIN.: 1. ΔΙΟΙΚΗΤΗ 6ΗΣ ΥΠΕ
                                             2. ΔΙΟΙΚΗΤ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ                                                          
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ
                                             3. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

Κύριε Υπουργέ, Κυρία Υπουργέ,
       Σας κοινοποιούμε έγγραφο-διαμαρτυρία των Χειριστών του Αξονικού/Μαγνητικού Τομογράφου του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων, που διαμαρτύρονται για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας που επικρατούν στο τμήμα που εργάζονται.  Παρέμβαση της ΠΟΕΔΗΝΈγγραφο διαμαρτυρία των χειριστώνΈγγραφο Υπουργείου

       Συγκεκριμένα λόγω έλλειψης προσωπικού και των συνεχών μετακινήσεων των χειριστών του Αξονικού/Μαγνητικού Τομογράφου στο κλασικό Ακτινολογικό τμήμα, οι συνθήκες εργασίας επιδεινώθηκαν με αποτέλεσμα να μην χορηγούνται τα repo, οι κανονικές άδειες των εργαζομένων και να επέρχεται η εξάντληση του προσωπικού.
      Θεωρούμε ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα πρέπει να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει παρουσιασθεί με διαδικασίες που δεν θα επιβαρύνονται περισσότερο οι εργαζόμενοι.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει τις διαδικασίες για την ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό το Νοσοκομείο και το συγκεκριμένο τμήμα.

Από την  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: