Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Εκδήλωση Κοινωνικού Πολύκεντρου ΑΔΕΔΥ στα Ιωάννινα: Οι αμοιβές στο δημόσιο 2011-2022. Κόστος ζωής – Αγοραστική Δύναμη: Η επιτακτική ανάγκη για αυξήσεις μισθών

       Το Κοινωνικό Πολύκεντρο σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων πραγματοποιούν εκδήλωση στα Ιωάννινα με θέμα “Οι αμοιβές στο δημόσιο 2011-2022. Κόστος ζωής – Αγοραστική Δύναμη: Η επιτακτική ανάγκη για αυξήσεις μισθών” την Τρίτη 1 Νοέμβρη στις 18:30 στο Ξενοδοχείο Du Lac, Κ. Παπούλια & Ίκκου.
     Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η μελέτη Το επίπεδο και η εξέλιξη των αμοιβών στον ελληνικό Δημόσιο Τομέα από την κρίση του 2009-10 μέχρι σήμερα (Στ. Μαυρουδέας) από τον κ. Μαυρουδέα καθώς και στοιχεία από την μελέτη “Συγκριτική Αποτίμηση της αγοραστικής δύναμης των δημοσίων υπαλλήλων” (Ι. Σμυρλή και Α. Σαλή) από τον Πρόεδρο του Κ.Π. κ. Γ. Γιούλο.
    Επίσης θα παρέμβουν με τις τοποθετήσεις τους ο Προεδρεύων της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κ. Δ. Μπράτης και το Μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κ. Β. Πολυμερόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων κ. Χρ. Γρίβας.
      Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των ενημερώσεων που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ για την γενική απεργία της 9ης Νοεμβρίου 2022 με βασικό αίτημα: «Αυξήσεις ΤΩΡΑ στους μισθούς μας για να ζούμε με αξιοπρέπεια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: