Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, αλλά και ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Προέδρου του Σωματείου μας με Υποδιοικητή της 6ης Υ.Πε Κον Κωστακιώτη, για την ΚΑΤΑΒΟΛΗ των Αργιων-Νυχτερινών στούς Εργαζόμενους των Κ.Υ, ει δυνατόν και πρίν το ΠΑΣΧΑ.

Αριθμ. Πρωτ:.......356.                                   ΠΡΟΣ: Διοίκηση 6ης Υ.Πε.                      
Πάτρα…….…..27.3.18.                                           ΚΟΙΝ: ΠΟΕΔΗΝ.                           
         Η καθυστέρηση στην ΚΑΤΑΒΟΛΗ των ΑΡΓΙΩΝ-ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ, στους Συναδέλφους Εργαζόμενους των ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ευθύνης μας, Κ. Αχαΐα-Χαλανδρίτσα-Ερυμάνθεια  και όχι μόνον, δυστυχώς είναι πλέον  ένα σύνηθες γεγονός, ένα κακόγουστο σίριαλ.
      Παρά τις πάμπολλες και αλλεπάλληλες παρεμβάσεις μας, δυστυχώς η 6η Υ.Πε, αδυνατεί να εφαρμόσει το αυτονόητο, την απρόσκοπτη καταβολή αυτών των Αργιών-Νυκτερινών στις καθορισμένες ημερομηνίες, ως οφείλει βάσει των  κείμενων διατάξεων.
        Σε λίγες ημέρες τελειώνει και ο τρίτος μήνας του 2018 και οι Συνάδελφοι Εργαζόμενοι των προαναφερόμενων κέντρων υγείας έχουν να πληρωθούν τις αργίες και τα νυκτερινά τους από τον Νοέμβρη του 2017, γεγονός ανεπίτρεπτο και σαφώς καταδικαστέο.
      ΄Ετσι λοιπόν, βάσει των προαναφερθέντων, ακόμη μια φορά  βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση, να ζητήσουμε την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ αυτών των οφειλών, αλλά και το σταμάτημα επιτέλους αυτής της απαράδεκτης πάντα  πολυκαθυστερημένης διαδικασίας και βεβαίως την απρόσκοπτη καταβολή αυτών των ΑΡΓΙΩΝ-ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ επιτέλους στις προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: