Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Θ. Πισιμίσης: "Παρακαλώ το προσωπικό καθαριότητας να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στα καθήκοντά του" - Επιστολή του διοικητή για τις καθαρίστριες του ΠΠΝΠ

      Ο διοικητής του Πανεπιστημιακου Νοσοκομείου της Πάτρας Θ. Πισιμίσης, αναφέρεται δημόσια στο θέμα των καθαριστριών που διαμαρτύρονται για τη λήξη των συμβάσεών τους:
Η επιστολή του διοικητή στα μμε έχει ως εξής: 
      "Με αφορμή το κλίμα ανησυχίας που οι κατ’ επάγγελμα και καθ’ έξιν προβοκάτορες, οι οποίοι προσπαθούν καθοιονδήποτε τρόπο να τορπιλίσουν το κλίμα εργασιακής ειρήνης που υπάρχει στο Π.Γ.Ν.Π., τους δηλώνουμε για ακόμα φορά ότι ματαιοπονούν. Και αυτό διότι το θεσμικό πλαίσιο έχει δημιουργηθεί από καιρό, η πολιτική βούληση τόσο από πλευράς Κυβέρνησης  όσο και της Διοίκησης υπάρχει και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
      Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά από την χθεσινή επίσκεψη μου στο ΑΣΕΠ. Διευκρινίζω για ακόμα μία φορά ότι δεν θα απαιτηθεί Απολυτήριο Γυμνασίου για τις/τους καθαρίστριες/ες, κάτι που θα ισχύσει μόνο για τους/τις Τραπεζοκόμους/ες. 
     Παρακαλώ το  προσωπικό  καθαριότητας να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στα καθήκοντά του, που τόσο άρτια μέχρι τώρα επιτελεί,  να κωφεύει στις περί του αντιθέτου φήμες και να είναι σίγουροι ότι η Διοίκηση λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της εργασίας τους.
       Οι λεπτομέρειες θα καθορισθούν στο μέλλον από τη Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαβουλεύσεις με εκπροσώπους των εργαζομένων.
       Αυτή είναι και η τελευταία φορά που αναφέρομαι δημόσια στο θέμα".

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: