Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Τα γυναικόπαιδα ήταν στα αμπάρια»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, προχώρησε σε δηλώσεις για την κατάσταση που επικρατεί στην Καλαμάτα με τους διασωθέντες από το ναυάγιο στην Πύλο.

«Επισκεφτήκαμε το νοσοκομείο στην αρχή και τώρα τον καταυλισμό. Σε πιάνει η ψυχή σου. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 27 νέα άτομα, όλοι άντρες. Όλοι εκτιμούν ότι είναι νέα παιιδά γιατί αυτά είχαν τις περισσότερες φυσικές δυνάμεις να ανταπαξέλθουν για να μπορέσουν να σωθούν», δήλωσε αρχικά ο κ. Γιαννάκος.

«Όλοι περιγράφουν, όσο μπορείς να συνεννοηθείς, ότι ήταν περίπου 750 άτομα, και τα γυναικόπαιδα ήταν στα αμπάρια» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Μάλιστα, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο ο κ. Γιαννάκος ανέφερε ότι «Στο νοσοκομείο στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους, τη διοίκηση. Ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή. Ήρθαν από άδειες. Στα τμήματα επειγόντων περιστατικών προσέφεραν πρώτες βοήθειες. Ένα μόνο περιστατικό ήταν επικίνδυνο για διασωλήνωση αλλά πήγε καλά. Είναι όλα καλά».

Ταυτόχρονα επιβεβαίωσε πως «Εκτιμούμε ότι από τους διασωθέντες δε θα χαθεί άλλος».

Αναδημοσίευση από: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: