Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ασθενής μπήκε με το αυτοκίνητό του στα Επείγοντα του ΚΑΤ - «Δεν έβρισκα τραυματιοφορέα», υποστήριξε

Άναυδοι έμειναν οι εργαζόμενοι στο ΚΑΤ, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο smart, να εισβάλει στα επείγοντα.

Το περιστατικό συνέβη περίπου πριν από δύο εβδομάδες, με τον οδηγό να επιμένει ότι δικαίως μπήκε με το αμάξι, καθώς δεν υπήρχε τραυματιοφορέας.

Άναυδοι έμειναν οι εργαζόμενοι στο ΚΑΤ, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο smart, να εισβάλει στα επείγοντα. Το περιστατικό συνέβη περίπου πριν από δύο εβδομάδες, με τον οδηγό να επιμένει ότι δικαίως μπήκε με το αμάξι, καθώς δεν υπήρχε τραυματιοφορέας.

«Επείγοντα ΚΑΤ ασθενής αποφασίζει να μπει στον εσωτερικό χώρο του νοσοκομείου με το σμαρτ -άλλωστε σμαρτ είναι όπου θες το παρκάρεις- ισχυριζόμενος πως δεν υπάρχει τραυματιοφορέας να τον βοηθήσει (το οποίο είναι αλήθεια καθώς το Ε.Σ.Υ. οδεύει ολοταχώς προς την πλήρη εξαθλίωση του που θα το οδηγήσει στη μεγάλη αγκαλιά του ιδιωτικού τομέα) προφανώς ο οδηγός αυτός επέμενε ότι δικαίως μπήκε μέσα στο νοσοκομείο με όχημα το οποίο πάρκαρε κλείνοντας τον διάδρομο που περνάνε τα φορεία και για μαντέψτε αυτό ήταν άλλο ένα επιστημονικό πρόβλημα που έπρεπε να λύσουμε εμείς οι γιατροί, εμείς οι “ψιτ παιδί/κοπελιά τι θα γίνει θα περιμένουμε πολύ ακόμα”, εμείς οι “αντε ρε φίλε τελείωνε τι κάνεις; καφέ πίνεις; γιαυτό σε πληρώνουμε;” εμείς που μένουμε έως και 10 φορές το μήνα για 36 ώρες συνεχόμενα στο νοσοκομείο χωρίς ρεπό και με άδεια 10 μέρες τον χρόνο” για να βγαίνει το πρόγραμμα”, εμείς που δεχθήκαμε ένα χειροκρότημα της πλάκας στα μπαλκόνια για τον αγώνα των συναδέλφων μας στην Ιταλία την βαριά περίοδο του COVID και μετά το σύστημα μας έσπρωξε από τα ίδια τα μπαλκόνια.. Υγεία εύχομαι σε όλους διότι όταν δεν θα την έχουμε δεν θα ξέρουμε που να την βρούμε» αναφέρει στην ανάρτησή του ο φερόμενος ως γιατρός», ανέφερε χαρακτηριστικά γιατρός του νοσοκομείου που έκανε γνωστό το περιστατικό που έγινε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Αναδημοσίευση από: thebest.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: